Afbeelding van een keuken - Kitchco

Uitstekende samenwerking met studiebureaus

Wij werken nauw samen met gespecialiseerde studiebureaus die een uitgewerkt ontwerp aanleveren. In dat geval focussen wij ons op de vakkundige uitvoering.

Wij bouwden de afgelopen jaren hechte samenwerkingsverbanden op met gespecialiseerde studiebureaus en architecten.

Het perfecte ontwerp van jouw grootkeuken

Voedselveiligheid, hygiëne, bedrijfszekerheid, energiezuinigheid én een maximale efficiëntie staan voor ons centraal bij de inrichting van elke grootkeuken. Daarbij bekijken we meteen ook welke professionele apparatuur aangewezen is voor een optimale werking van de grootkeuken.

Ons ontwerpteam heeft oog voor elk detail en zorgt voor het ideale ontwerp, rekening houdend met alle aspecten.

Wij werken volgende onderdelen van je grootkeuken en bedrijfsrestaurant tot in de kleinste details uit: koeling en diepvries , de voorbereidingsruimte, de koude keuken, de warme keuken, zelfbedieningstogen en de vaatwas.

Alles wordt gedetailleerd uitgewerkt. Datzelfde geldt voor het maatmeubilair in inox. Onze ontwerpen voldoen gegarandeerd aan de HACCP-normen.

Afbeelding van een keuken - Kitchco

Volledige realisatie
met apparatuur en alle technieken

Onze project- en werfleider staan in voor de vereiste coördinatie en opvolging met het oog op een vakkundige realisatie en verfijnde afwerking. Wij beschikken over eigen ervaren plaatsingsteams dat alle maatmeubilair monteert, inclusief de dampkappen.

Wanneer nodig doen we beroep op ons zusterbedrijf Elektriciteit Geelen voor het aanpassen en voorbereiden van de nodige elektriciteitsvoorzieningen. De installatie van de koel- en vriesinstallaties vertrouwen we toe aan ons ander zusterbedrijf Bumaco.

Alle horecatoestellen,
inclusief koeling en diepvries

Naast alle maatmeubilair bieden wij ook een totaalservice voor de koeling en de vereiste professionele horecatoestellen. We zijn exclusief verdeler van Eloma. Verder verdelen we ook topmerken als Electrolux, Winterhalter, Rational en Palux.

Ontdek hier ons gamma aan horecatoestellen.