Afbeelding van een keuken - Kitchco
Waarom kiezen voor een Amerikaanse koelkast?

Een Amerikaanse koelkast is bijzonder ruim, maar vormt meteen ook een prachtig pronkstuk in je keuken. In een Amerikaanse koelkast blijven je producten bovendien langer vers dan in een gewone koelkast. Zo beschikt een echte Amerikaanse koelkast over een luchtcirculatiesysteem. In combinatie met sensoren bewaart dit systeem je producten in optimale omstandigheden. Een Amerikaanse koelkast beschikt over verschillende zones voor het bewaren van groenten, fruit, vlees en vis in optimale omstandigheden.

Extra functionaliteiten van een Amerikaanse koelkast

Daarnaast beschikken vele Amerikaanse koelkasten over extra functionaliteiten. Zo werken de koelkasten van de merken Ge en Liebherr met een intelligent antivriessysteem. Je hoeft daardoor je koelkast nooit meer handmatig te ontdooien. Dit leidt ook tot een lager energieverbruik.

De meeste Amerikaanse koelkasten zijn standaard uitgerust met een watertap voor gefilterd koud water en een ijsmachine voor crushed ijs en ijsblokjes.

Totaalservice voor jouw Amerikaanse koelkast

Wij bieden een totaalservice voor levering en plaatsing van jouw Amerikaanse koelkast. Zo installeren wij de koelkast én sluiten we ze aan op de waterleiding. Je oude koelkast nemen we retour mee.

Alle herstellingen en onderhoud van Amerikaanse koelkasten

Wij beschikken over een eigen serviceteam voor het vakkundig herstellen van Amerikaanse koelkasten. Dankzij onze ruime stock hebben wij de meest gebruikelijke onderdelen meteen bij de hand.

Download hier onze catalogi voor Amerikaanse koelkasten

Amerikaanse koelkast kopen? Contacteer ons voor meer info